Remko Poggenklaas nieuwe CEO van Abovo Media

04-10-2018 (14:47) - Mensen

Per 1 november 2018 wordt Remko Poggenklaas CEO bij Abovo Media vervullen. Deze benoeming betekent dat Remko verantwoordelijk wordt voor de dagelijkse leiding en dat de huidige directieleden Kees Verbeek en Marinus Zoutendijk zich gaan richten op het corporate vertegenwoordigen van het mediabureau. 


Verbeek: "Remko kent Abovo als geen ander. Hij kent de bedrijfscultuur, de ambitie én hij kent de wegen om te komen tot een organisatie die in staat is in te spelen op de veranderingen in het medialandschap”


Poggenklaas: ”Volgend jaar bestaat Abovo Media op de kop af twintig jaar. Het is Kees en Marinus gelukt om in die twintig jaar het bedrijf uit te laten groeien tot het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland. Een bedrijf met 120 medewerkers. Het stokje overnemen van twee van dergelijke boegbeelden is een geweldige eer en ik ben trots op de uitdaging het succes van Abovo Media de komende jaren uit te bouwen.”

 

wegwijs

Door de benoeming krijgen Verbeek en Zoutendijk de ruimte om zich meer te profileren bij huidige en potentiële klanten. Zoutendijk: “Wij merken dat binnen een veranderend medialandschap het steeds belangrijker wordt de klant bij de hand te nemen en deze wegwijs te maken in dat landschap. Dat vraagt tijd en aandacht. Daar is nu de ruimte voor."