Shahied Badoella associate partner bij Van Luyken

Shahied Badoella associate partner bij Van Luyken

23-11-2021 (11:36) - Mensen

Van Luyken heeft zich versterkt met Shahied Badoella. Deze ervaren senior manager sluit zich als associate partner aan bij het Haarlemse communicatieadviesbureau. Dat betekent dat hij exclusief met Van Luyken gaat samenwerken. Shahied: "De samenwerking met Van Luyken zie ik als een waardevolle aanvulling op mijn bestaande interim-managementwerk. Bovendien zal deze samenwerking voor ons beiden een inspiratiebron zijn bij onze dienstverlening aan klanten in termen van kwaliteit, diversiteit en continuïteit."
 
In dit tijdperk van disruptie helpt Shahied Badoella organisaties hun communicatie in een versterkte positie te brengen. Hij is een expert in het aansturen en regisseren van veranderopgaves en -programma’s in complexe en politiek gevoelige omgevingen. Vanuit zijn bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond ondersteunt hij bestuurders en directieteams bij strategische heroriëntaties of reorganisaties met de focus op reputatie, diversiteit en inclusiviteit. "Door hun missie, visie en strategie tegen het licht te houden, wordt duidelijk hoe toekomstbestendig de organisatie en hun communicatie is in een open samenleving. En waar het management zo nodig moet bijsturen dan wel vernieuwen."
 

Diversiteit

Met zijn veelzijdige kennis en ervaring in de communicatiebranche, het hbo-onderwijs en het eigen ondernemerschap is Shahied Badoella inzetbaar voor tal van opdrachtgevers met complexe communicatievraagstukken. Of hij nu interim-communicatiemanager of interim-opleidingsmanager is, Shahied creëert ruimte voor verschillen van inzicht, om zo de betrokkenheid binnen een team of stakeholders te vergroten. Shahied Badoella: "Mijn motto is ‘de mooiste identiteit is diversiteit’. De onderlinge samenwerking wordt verrijkt als we vanuit verschillende perspectieven op zoek gaan naar oplossingen. Samen én met ieders afzonderlijke specialisme als basis. Dus: diversiteit als kracht, inclusiviteit als waarde. Want uiteindelijk maken mensen het verschil."