Stella van Schaick leidt Europese activiteiten The Humblebrag

Stella van Schaick leidt Europese activiteiten The Humblebrag

15-02-2021 (11:50) - Mensen

The Humblebrag is van start gegaan met haar 'online training academy', gericht op bestaande en toekomstige leiders die zich uit willen spreken voor positieve verandering. Oprichter Lucy von Sturmer is na 10 jaar in Nederland teruggekeerd naar Nieuw-Zeeland en heeft de Nederlands/Italiaanse communicatiespecialist Stella van Schaick aangesteld als PR manager in Amsterdam om de Europese activiteiten te leiden.
 
The Humblebrag Academy is het nieuwe online aanbod dat is ontwikkeld door dit female founded bureau, gebaseerd op de strategie die door The Humblebrag wordt gebruikt voor bedrijven en merken. Door nu een focus te leggen op individuen hoopt The Humblebrag changemakers over de hele wereld te bereiken via zowel zelfstudie als een groepscursus en zo bij te dragen aan een betere toekomst.
 
Lucy: "Onze missie is om opkomende en bestaande leiders wakker te schudden, te motiveren en te ondersteunen om een actiever standpunt in te nemen over sociale, culturele en milieukwesties. Door de online cursus zijn we nu in staat om met meer activisten, vernieuwers en corporate buitenbeentjes overal ter wereld te werken en hen te ondersteunen om hun doelen te bereiken."
 
Over haar nieuwe functie zegt Stella, mede-oprichtster van de Amsterdamse tak van HER Network: "Het is een spannende tijd - vol kansen - om sociale doelen naar de werkplek te brengen, zowel voor onze klanten, maar ook voor mij persoonlijk. De mix van werken met technologie, innovatie en start-ups in combinatie met een sterk gevoel voor sociale rechtvaardigheid, duurzaamheid en empowerment van vrouwen, brengt mijn persoonlijke en professionele achtergrond samen in één rol."
 
Intussen heeft het bureau twee nieuwe accounts binnengehaald: het opbouwen van de reputatie van de wereldwijde non-profit 5, een media impact foundation die zich richt op het financieren en ondersteunen van duurzaamheidsinitiatieven, en het leiden van de rebranding van een nieuw wereldwijd carbon accounting initiatief geleid door certificeringsinstantie SustainCERT.
 
The Humblebrag's online cursussen zijn ontwikkeld om toekomstige en bestaande changemakers overal ter wereld, door middel van personal branding, te ondersteunen en zo hun positieve invloed te vergroten. Bekijk hier een gratis voorbeeld van de online cursus.