TDE breidt digital design team verder uit

15-05-2019 (10:30) - Mensen

Digitaal sportmarketingbureau en SAN New Kids on the Block finalist TDE heeft met de komst van digital motion designer Sem Roelofsma een nieuwe discipline aan haar team toegevoegd. Sem komt over van het Eindhovense OOOH Studio waar hij verantwoordelijk was voor alle videoproducties.
 

Stijn Bindels, head of digital design van TDE, is blij met de aanwinst in zijn team: “We zien voor onze klanten veel kansen op het gebied van motion design; denk aan 3D & 2D animaties, video, interactieve graphics en social media animaties en GIF's voor onder meer Instagram Story. Sem kan op al die terreinen uitstekend uit de voeten en voegt ook nieuwe kennis toe aan ons innovatie lab.”

Het afgelopen jaar leverde het digital design team van TDE onder meer designs op voor de vernieuwde KNVB app, de Smart Medal app, het nieuwe platform van Team Jumbo-Visma, sportwebsite van het jaar RacingNews365.nl en werkt het momenteel aan mobile app-designs voor de Nevobo, social media content voor de Johan Cruijff ArenA en videocontent voor TeamNL. 

Managing Partner Lennart Boven kijkt al naar de toekomst waarin hij een groeiende vraag voorziet naar datavisualisatie binnen de sport. “Veel bonden en clubs hebben als uitdaging hun sport dichterbij fans te brengen, de visualisatie van de grote hoeveelheid live wedstrijddata kan helpen een sport veel toegankelijker te maken. Met Stijn, Sem en web & app designer Stan hebben we nu drie talentvolle en sportgepassioneerde ambachtslieden in huis die zowel ons development als social media team voeden met de gaafste designs .”