Weber Shandwick breidt team uit met twee ervaren aanwinsten

Weber Shandwick breidt team uit met twee ervaren aanwinsten

09-09-2021 (10:49) - Mensen

PR- en communicatiebureau Weber Shandwick Nederland versterkt het kantoor met twee nieuwe collega’s. Per 1 september is Ruben Röben begonnen als Senior Motion Designer voor de in-house contentstudio en maakt Mark Brok als Senior Media Relations Manager B2B & Technology onderdeel uit van het team.
 

Mark Brok

Mark (links) heeft ruim zes jaar ervaring als communicatieadviseur voor uiteenlopende klanten binnen de technologie-industrie en heeft zijn sporen verdiend op het gebied van storytelling en executive profiling. Mark maakt de overstap van Progress Communications naar Weber Shandwick en heeft onder andere gewerkt voor klanten als Verizon, NetApp, Oracle en Intel. Mark zal zich bij Weber Shandwick richten op klanten zoals Ericsson, Splunk en Docusign.

Ruben Röben

Ruben (rechts) heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van visuele media en communicatie en is de afgelopen 10 jaar als zelfstandige werkzaam geweest voor verschillende Nederlandse omroepen en andere opdrachtgevers. Ruben is zowel een strategisch denker als een creatief producent en is een ervaren motion designer, videoregisseur, producer en editor. Binnen de contentstudio zal Ruben als motion designer werken met diverse lokale en internationale klanten.