Wefilm breidt uit met media regisseur

02-12-2019 (17:28) - Mensen

Wefilm versterkt zijn team met de onafhankelijke media regisseur Rocco Stallvord. Hij gaat de media-inzet rondom campagnes optimaliseren en regisseren, om zo de impact verder te vergroten.
 
“Ons werk gaat over impact maken. Voor Wefilm is het creëren van organische verspreidingskracht van onze content altijd cruciaal geweest. Door de toename van het aantal kanalen en betrokken specialisten wordt het steeds belangrijker om die verspreiding van content goed te regisseren. De media regisseur gaat daarom per campagne een creatieve media strategie bepalen, met een uitgekiende mix van earned, owned en paid media, en coördineert deze waar nodig,” vertelt Bas Welling, mede-oprichter en managing director van Wefilm.
“We hebben in het verleden al vaak met Rocco samengewerkt. Hij heeft een feilloze intuïtie ontwikkeld voor wanneer een verhaal harten gaat winnen of juist verliezen. Het past binnen onze strategie om niet alleen goede concepten te ontwikkelen en spraakmakende films te maken, maar ook verantwoordelijkheid te nemen voor de uiteindelijke impact ervan. Daarom zijn we er trots op dat we Rocco gaan vertegenwoordigen.”
 

Verdiende aandacht

Rocco pioniert al meer dan 15 jaar op het gebied van earned media. Hij is oprichter en voormalig eigenaar van influencer marketing bureau First, waar meer dan duizend merkcampagnes door zijn handen gingen. Nu opereert hij als onafhankelijk media regisseur: “Voor verdiende aandacht heb je allereerst spraakmakende content nodig, en die maakt Wefilm als geen ander. Maar daarmee ben je er nog niet. Om maximale aandacht te krijgen wil je dat je mediabureau, PR-bureau, social bureau en influencer bureau allemaal in hun kracht staan en met een overall strategie elkaar versterken. Precies dat is wat ik als media regisseur ga doen.”