30.000 extra kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE

30.000 extra kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE

25-10-2021 (10:57) - Muziek

De grootste Amstel kroeg van Nederland opent in de eerste maand van 2022 weer de deuren. De Vrienden van Amstel LIVE gaat in Rotterdam Ahoy vanaf 13 januari weer vanouds los mét publiek. Iedereen met een kaart op zak voor afgelopen jaar is automatisch verzekerd van een plek in de zaal voor de nieuwe concertreeks. Ook komen er 30.000 extra kaarten beschikbaar: er twee extra shows gepland op woensdag 26 en donderdag 27 januari.
 
Daarnaast komt een klein aantal kaarten voor de andere avonden ook (weer) in de verkoop. Dit zijn tickets die vorig jaar zijn geretourneerd. De verkoop van de 30.000 extra kaarten start donderdag 28 oktober om 10:00 uur.


Extra avonden

Dus geen elf, maar liefst dertien avonden vol muziek van Nederlandse topartiesten. Thom Ligthart, organisator van De Vrienden van Amstel LIVE: "de online editie van De Vrienden van Amstel LIVEstream in januari van dit jaar liet met 1.7 miljoen streamende bezoekers zien dat De Vrienden van Amstel LIVE leeft als nooit tevoren. Op het gebied van gezelligheid hebben we natuurlijk heel wat in te halen dus zijn we met de artiesten en Rotterdam Ahoy om tafel gegaan om te onderzoeken of er extra shows mogelijk zijn zodat we meer vrienden een onvergetelijke avond kunnen bezorgen".