Cora van Mora gaat in de muziek

10-01-2020 (10:05) - Muziek

Cora van Mora gaat in de muziek. De snackkoningin met de zachte ‘g’ en de brede glimlach lanceert vandaag feestkraker ‘Knallen met die Ballen’.. Dit met een knipoog naar de overheerlijke bitterballen van Mora. In aanloop naar en tijdens Carnaval kunnen Nederlandse feestgangers meegenieten van deze meezinger.

Het Zuid Nederlandse Carnavalsfeest wordt dit jaar van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari gevierd. Dan staat heel het ‘Zotte Zuiden’ gedurende vijf dagen compleet in het teken van te gekke outfits, carnavalsmuziek, feesten, alaaf en...veel bier, bitterballen, maar dus ook Cora in het feestgedruis.
 
Berk Music Productions, bekend van onder meer Snollebollekes en Gebroeders Ko, brengt het feestnummer uit in Nederland. “Als Brabantse platenmaatschappij met een focus op Nederlandstalige muziek en feestmuziek, vinden wij het geweldig dat we het allereerste nummer van Cora mogen uitbrengen. Ze is een heus icoon! Het is uniek in Nederland dat zo’n reclameheldin de bühne op gaat.” Mieke De Laat, directeur Marketing & Innovatie bij Van Geloven/Mora: “We vinden het natuurlijk fantastisch dat Cora dit feestnummer uitbrengt en zijn apetrots op het resultaat. Of het bij dit nummer blijft, laten we aan haar over. Wat ons betreft smaakt het naar meer!”