Hold on Tight

15-05-2020 (11:48) - Muziek

Vandaag brengt Thomas Azier zijn nieuwe single ‘Hold On Tight’ uit. De single is afkomstig van het aanstaande album ‘Love, Disorderly’ dat op 12 juni uitkomt via Hylas Records, het eigen label van Azier. Net als op de recentelijk uitgebracht2e tracks ‘Love, Disorderly’ en ‘Entertainment’ is voor de nieuwe single ‘Hold On Tight’ veelvuldig samengewerkt met leden van diverse Nederlandse orkesten. Hold On Tight wordt vergezeld van een nieuwe korte film. 
 
De korte film is geschoten door de Taiwanese regisseur Ayoto Ataraxia die voor deze opnames de mensen van Myanmar vastlegde op weg naar hun werk.
 
Regisseur Ayoto Ataraxia zegt over Hold On Tight: “De film is het resultaat van een lang gesprek met Thomas over vriendschap en verwantschap. Dit riep de gedachte op om een reeks herinneringen op te halen aan het rijden op een motorfiets met zijn vader en dit opnieuw te creëren. De film gaat over de behoefte aan vrijheid binnen alle chaos, acceptatie van gevaar en ondanks alles weer een nieuwe dag beginnen. De filmbeelden zijn mijn intuïtieve reactie op de vele gesprekken met Thomas die resulteerden in een film waarbij de bevolking van Myanmar werd vastgelegd tijdens hun dagelijkse woon-werkverkeer.”