Mojo stapt in Parkpop weekend

25-04-2018 (10:51) - Muziek

Parkpop breidt uit. Samen met de nieuwe partner MOJO, groeit het grootste gratis popfestival toe naar een volledig Parkpop weekend. “Het festivallandschap is volop in beweging."


“Ieder jaar komen er nieuwe festivals bij, sneuvelen er een aantal en weten oude rotten als Parkpop als een dijk te blijven staan. Dat neemt niet weg dat we ambitieus blijven en verder blijven door ontwikkelen om zo een stevige positie in de festivalmarkt te blijven behouden. Samen met MOJO zetten we nog sterker in op de positionering van een volledig, 3-daags Parkpop weekend”, aldus Guus Dutrieux, directeur Ducos Productions, organisator Parkpop.
 

John Mulder
, directeur MOJO: “We kijken enorm uit naar deze samenwerking met Parkpop. Samen gaan we een driedaags evenement in Den Haag neerzetten. Daarmee kan Den Haag ook op vrijdag én zaterdag voor Parkpop genieten van live muziek. We willen de komende jaren onze expertise op het gebied van internationale artiesten hiervoor gaan inzetten. We hebben al eerder samengewerkt maar met de ambitie van Parkpop om te groeien naar een meerdaags evenement ontstond de kans om onze samenwerking te verstevigen.”
 

Dit jaar vindt het grootste gratis popfestival van Nederland voor de 38e keer plaats, op zondag 24 juni. Daarnaast wordt het festival uitgebreid. Met op vrijdag 22 juni Parkpop Downtown, met tal van optredens op de Grote Markt in de binnenstad, en op zaterdag 23 juni Parkpop Saturday Night in het Haagse Zuiderpark.
 
 
Parkpop Den Haag wordt mede mogelijk gemaakt door: De Gemeente Den Haag, Fonds 1818, Jupiler, Hi-Fi klubben, Tempo Team, Pepsi Max en Bristol