TELE2 X Gotu Jim: slimme video houdt rekening met wie er kijkt

03-12-2019 (15:34) - Muziek

Tele2 en rapper Gotu hebben een primeur. De telecomaanbieder heeft twee versies van de nieuwe videoclip van de artiest gemaakt. En deze slimme clip houdt rekening met wie er kijkt.
 
Voor gebruikers met een onbeperkte databundel is de Unlimited-versie te zien, die 145 MB kost om te streamen. Voor wie een datalimiet heeft, is er de uitgeklede variant die maar 19 MB verbruikt. Hiervoor zijn, naast een verschil in resolutie, allerlei technieken toegepast. Zo worden in de Limited-videoclip zo min mogelijk kleuren en kleurverlopen gebruikt en zijn alle beelden zo statisch mogelijk. Ook worden bepaalde scènes gepixeld of geblurd. In de Unlimited-videoclip gebeurt precies het tegenovergestelde. 
 
 

FF Alles

De videoclip is onderdeel van de campagne ‘FF Alles’ rondom het Tele2 Unlimited abonnement. ­Speciaal voor deze nieuwe campagne gaat Tele2 de samenwerking aan met Gotu Jim. De rapper heeft deze maand zijn debuutalbum 'Generation K' uitgebracht. Het album verschijnt op het label Burning Fik, dat is opgericht door Pepijn Lanen (Jeugd van Tegenwoordig).
 

Credits:

Concept & uitwerking : INDIE
Eind-verantwoordelijke klant : Margaret Kreuger, Aafke Geers
Regisseur : Kevin Boitelle
Producer : Allen Grygierczyk
D.O.P. : Ruben van Weelden
Edit : Kevin Boitelle
Post : Stolen Goods & Thomas de Rijk
Grading / Colorist : Erik (de Grot)
Muziek : Burning Fik / Gotu Jim
PR : Hagens PR