Aan de slag met marketing intelligence

01-05-2019 (09:00) - Opleidingen

Marketing Intelligence is het vertalen van alledaagse (klant)informatie naar inzichten. Deze inzichten helpen je om onderbouwde beslissingen te nemen met een groter effect op het gebied van bijvoorbeeld marketing campagnes, productontwikkeling of je klant/marktstrategie. 
 
De ongekende kracht van Marketing Intelligence bij het sturen van marketing en verkoop verklaart waarom steeds meer organisaties dit in de praktijk gaan toepassen. Wie het beheerst kan marketinginspanningen in verschillende kanalen beoordelen en zo beter kansen benutten. De training Marketing Intelligence voor marketeers van Beeckestijn Business School geeft je de handvatten, oplossingen en inhoud om gericht aan de slag te gaan met marketing intelligence.
 

Je leert

·      Wat de belangrijkste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van Marketing Intelligence
·      Op welke manieren je Marketing Intelligence kunt toepassen en wat de valkuilen zijn
·      Hoe je data genereert en transformeert tot bruikbare inzichten
·      Hoe je diverse analysetechnieken en voorspellende datamining technieken kunt toepassen
·      Verschillende vormen van segmentatie te onderscheiden en beoordelen
·      De klantwaarde (Customer Life Time Value) te berekenen
·      Hoe je marketing intelligence effectief en structureel implementeert binnen je organisatie
 

Voor wie is de training Marketing Intelligence voor marketeers bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil om met data de marketinginspanningen effectiever te maken. Je hebt weinig tot geen ervaring met Marketing Intelligence. Tijdens de training worden zowel B2B als B2C en non-profit behandeld.
 
Praktische informatie
College: 09:30 - 16:30 uur, incl. lunch
Startgarantie: 15 mei in Leusden
Duur: 2 dagen
Kosten: €1.390,- all in (excl BTW)
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis proefcollege op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 
Meer informatie?
Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training Marketing Intelligence voor marketeers »
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen... #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.