Behaal je doelstellingen met een optimale digitale marketingmix

15-01-2020 (14:44) - Opleidingen

Is er nog een organisatie te vinden die niets doet met digitale en online marketing? De uitdaging nu is om snel te kunnen reageren op nieuwe kansen en ontwikkelingen, binnen de kaders van een heldere en succesvolle digital en online strategie.
 
Met de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing bij Beeckestijn Business School til je je tactische digital marketing kennis en vaardigheden naar een hoger niveau, zodat jij weet hoe je de digitale marketing mix optimaal inzet om je marketingdoelstellingen te behalen.
 
> De laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van digital marketing
> Zet de digitale marketingmix optimaal in om je marketingdoelen te behalen
> Ontwikkel je eigen digital & online marketing plan, direct geschikt voor implementatie  


Voor wie is de opleiding Digital & Online Marketing bedoeld?

De opleiding Digital & Online Marketing is bedoeld voor professionals die een volwaardig gesprekspartner willen worden op het gebied van online marketing. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk.
 

Praktische informatie

Duur: 12 dagdelen
Tijden: 09.00 - 17.30 uur (incl. lunch)
Kosten: €4.140, - all in (excl BTW)
Eerstvolgende startdatum: 28 januari in Leusden.
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de opleiding Digital & Online Marketing »
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoorden al je vragen en geven advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen