Je doelstellingen behalen met een optimale digitale marketingmix

16-04-2019 (14:56) - Opleidingen

Is er nog een organisatie te vinden die niets doet met digitale en online marketing? De uitdaging nu is om snel te kunnen reageren op nieuwe kansen en ontwikkelingen, binnen de kaders van een heldere en succesvolle digital en online strategie.


Met de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing van Beeckestijn Business School til je je tactische digital marketing kennis en vaardigheden naar een hoger niveau, zodat jij weet hoe je de digitale marketing mix optimaal inzet om je marketingdoelstellingen te behalen.


Je leert

·      De laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van digital marketing
·      Hoe je deze inzichten toepast op jouw eigen organisatie en marketing
·      Hoe je dit vertaalt in een concrete digital marketing strategie
·      Hoe je de nieuwe digitale marketingmix optimaal inzet om je marketingdoelen te bereiken
·      Hoe je de resultaten van je online marketing kunt meten en op basis hiervan kunt bijsturen
·      Je schrijft je eigen digital en online marketingplan, direct geschikt voor implementatie 


Voor wie is de opleiding Digital & Online Marketing bedoeld?

De opleiding Digital & Online Marketing is bedoeld voor professionals die een volwaardig gesprekspartner willen worden op het gebied van online marketing. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk. 
 

Praktische informatie

College: dag- of avondopleiding
Eerstvolgende startmogelijkheid: mei 2019
Duur: 10 colleges in 3-4 maanden
Kosten: €3.840,- all in (excl BTW)
Locaties: Leusden, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis proefcollege op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 
Meer informatie?
Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? Lees meer over de opleiding Digital & Online Marketing »
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen... #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.