Leer wat influencer marketing voor jouw merk kan betekenen

30-04-2020 (10:20) - Opleidingen

Influencer marketing is een effectieve manier voor je merk om de zichtbaarheid en betrokkenheid binnen een specifieke doelgroep te vergroten. Influencers hebben namelijk een zeer grote invloed op het gedrag en de mening van anderen en worden eerder geloofd dan advertising. Hierdoor wordt influencer marketing een steeds belangrijker kanaal in de (online) marketingmix. Maar hoe weet je welk type influencer je aan je merk moet koppelen? En welke content en kanalen passen het beste bij jouw merk? In de training Influencer Marketing bij Beeckestijn Business School leer je hoe je een goede influencer strategie formuleert en uitwerkt.
 
> Bepaal een influencer strategie voor je merk
>  Behaal je doelstellingen met influencer marketing
> Bouw een relatie op met influencers
 

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor marketing(communicatie) specialisten die met Influencer Marketing meer creatieve content en extra bereik voor hun merk willen krijgen.
Meer informatie?
Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training Influencer Marketing >>
 

Praktische informatie

Vanwege het coronavirus worden de trainingen voorlopig via een live-stream gegeven. Binnen alle trainingen faciliteren we voldoende ruimte voor oefeningen, interactie en discussie.
Duur: 1 dag
Tijden: 09.30 – 16:30
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Of heb je vragen m.b.t. het online verzorgen van de training? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke training voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen