Leid je organisatie door de digitale transformatie

23-09-2020 (12:36) - Opleidingen

We zitten middenin de digitale revolutie. Digitale ontwikkelingen en ‘connectivity’ hebben verregaande impact op bedrijfsmodellen, processen, producten en manier van samenwerken. Sommige bedrijven gaan voor een volledige transformatie, anderen starten met het digitaliseren van één enkel proces. Het ontbreekt echter vaak aan een eenduidige visie of roadmap. En helaas worden initiatieven vaak als silo neergezet en mist de vertaling naar de klant of het gedrag van medewerkers.

> Je hoort alle ins & outs van digitale transformatie
> Je leert hoe je je organisatie meekrijgt in de gehele transformatie
> Schrijf je eigen digitale transformatie plan getoetst door professionals uit de praktijk

Directe toepassing in de praktijk

Een belangrijk onderdeel van de opleiding Digitale Transformatie & Organisatie is de casedag, waar je in één dag in groepsverband en onder begeleiding van de docent werkt aan een relevante Harvard Business school digitale transformatie case uit de praktijk. Een leerzame dag vol inspiratie!
Tijdens de opleiding ga je aan de slag met het schrijven van een eigen strategie & actieplan, waardoor je na de opleiding direct een goed plan hebt klaarliggen die je meteen kunt implementeren.
 
Benieuwd naar het complete programma van de opleiding? Lees meer over de opleiding Digitale Transformatie & Organisatie »


Til jouw kennis naar een hoger niveau

Eerstvolgende startmoment: 29 september 2020
Locatie: Amsterdam, Leusden, Utrecht, Antwerpen of Online Classroom
Colleges: 12 dagdelen
Kosten: €7.410, - all in (excl BTW)


Over Beeckestijn Business School

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied
van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.