Manage optimaal de reputatie van je organisatie, ook in tijden van crisis

27-11-2019 (10:27) - Opleidingen

Social media en digitale media maken het voor iedereen zichtbaar hoe er over een merk wordt gesproken. Dat kan grote impact hebben op je reputatie.
 
Een simpele klacht kan gemakkelijk uitmonden in een crisis wat uiteindelijk kan leiden tot aanzienlijke reputatieschade en hiermee merkschade. Het grote voordeel van onlinecommunicatie is dat je een crisis snel kunt zien aankomen en bezweren, je kunt razendsnel reageren, actie ondernemen en jouw doelgroepen beter informeren dan ooit om je reputatie te managen. Maar snel en adequaat actie nemen bij een crisis via online en social media vergt een ander instrumentarium, andere kennis, een andere werkwijze en het belangrijkste mandaat.
 
De training Online Reputatiemanagement & Crisiscommunicatie van Beeckestijn Business School leert je concreet hoe je aan de slag kunt met het managen van de reputatie van je organisatie & succesvol om te gaan met crisissen.
 
* Wat de impact is van digital op onlinereputatiemanagement
* Hoe je de reputatie van je bedrijf kunt managen, monitoren en meten
* Hoe je na een crisis de reputatie van je organisatie herstelt
 

Voor wie is de training Online Reputatiemanagement & Crisiscommunicatie bedoeld?

Het doel van de training Online Reputatiemanagement & Crisiscommunicatie is om mensen werkzaam in communicatie en marketing de kennis en tools aan te reiken om de online reputatie van de eigen organisatie of merk te kunnen managen in het huidige digitale tijdperk, maar ook hoe je jouw organisatie volledig kunt voorbereiden op mogelijke crisissituaties.
 

Praktische informatie

College: 2 dagen
Tijden: 09.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
Kosten: €1.390, - all in (excl BTW)
Eerstvolgende startdatum: 02 december in Leusden (startgarantie).
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training Online Reputatiemanagement & Crisiscommunicatie »
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen