Van klantinzichten naar relevantere marketing

Van klantinzichten naar relevantere marketing

03-09-2020 (11:13) - Opleidingen

De hoeveelheid beschikbare data lijkt eindeloos en het aantal bronnen groeit ook. Alleen al binnen jouw eigen bedrijf zijn er naast klant data waarschijnlijk ook webstatistieken en social media data beschikbaar. Het combineren van deze data, levert een beter klantinzicht op. Inzicht dat ons kan helpen bij strategievorming, maar ook bij het relevanter en winstgevender maken van onze (marketing) communicatie met de individuele klant. Relevantie is wat de hedendaagse klant vraagt, maar voor veel bedrijven en professionals nog onbekend terrein.
 
Om die relevantie te bereiken is meer nodig dan data op een rij zetten. Met de post-HBO opleiding Customer Insight & Data Driven Marketing bij Beeckestijn Business School leer je deze informatie om te zetten naar een strategie en concrete acties. Customer Insight voegt hiermee waarde toe voor de klant en de organisatie.
 
“Leuke opleiding met waardevolle inzichten en leermomenten.” - Twan Stoppelenburg
 

Aan de slag met je eigen actieplan

De opleiding Customer Insight & Data Driven Marketing is bedoeld voor marketingprofessionals die betrokken zijn bij klantdata. Of het nu om verzamelen, analyseren, adviseren of onderzoek gaat. Met deze brede opleiding leer je de data driven strategie op tactisch niveau vorm te geven. Je wilt naast data driven marketing en customer insights ook kennis van processen, KPI's, cross channelmanagement en organisatie.

• De laatste trends en inzichten op het gebied van customer insight en data driven marketing
• Vertaal data en inzichten naar customer centric marketing
• Ontwikkel je eigen customer insight en data driven marketing plan, direct geschikt voor implementatie
 
Benieuwd naar het complete programma van de opleiding? Lees meer over de opleiding Customer Insight Data Driven Marketing»
 

Til jouw kennis naar een hoger niveau

Locatie: Amsterdam, Eindhoven, Leusden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Online Classroom
Colleges: 10 colleges van 3 uur
Kosten: €4.410, - all in (excl BTW)
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.