Zelf aan de slag met Google Analytics

12-12-2019 (15:39) - Opleidingen

Met Google Analytics kun je de resultaten van je website en online campagnes meten. In deze training leer je wat je kunt meten en hoe je dit kunt doen binnen Google Analytics. Daarnaast leer je hoe je verkregen meetresultaten op de juiste manier interpreteert en vertaalt naar concrete acties ter verbetering van je website en online campagnes.

Je gaat zelf aan de slag met je eigen Google Analytics account, van het inrichten van je account tot het maken van analyses, dashboards en rapportages. Na afronding van de training kun je zelf meten waar je bezoekers vandaan komen en waar ze afhaken. Met deze informatie kun je jouw website beter afstemmen op de behoefte van de bezoekers.

> Ontdek welke gegevens je in Google Analytics kunt meten
> Interpreteer en vertaal meetresultaten naar verbeteringen voor je website
> Maak goede analyses, rapportages en dashboards
 
Voor wie is de training Google Analytics bedoeld?
 
De training is bedoeld voor iedereen die wil gaan werken met Google Analytics voor inzicht en optimalisatie van zijn website en online campagnes.
 

Praktische informatie

College: 1 dag
Tijden: 09:30 – 16:30 uur (incl. lunch)
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
Eerstvolgende startdatum: 16 december in Leusden (startgarantie).
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training LinkedIn Adverteren»
Advies over opleidingen & trainingen
 
Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen