Zelf aan de slag met online marketing

12-03-2020 (09:15) - Opleidingen

Wil jij je verder ontwikkelen tot online marketing expert? Mooie plannen ontwikkelen en zelf met de uitvoering aan de gang? Dan is de opleiding Online Marketeer wat voor jou! In 13 dagdelen ga je zelf actief aan de slag met de belangrijkste facetten van online marketing.

“In een korte periode ben ik van een basis niveau naar een gevorderd niveau gegaan in de wereld van online marketing.” – Thijs Joosten

Je leert:
> Je leert de laatste online marketing trends en ontwikkelingen
> Je kunt de resultaten van je website en online campagnes meten, analyseren en bijsturen
> Na de opleiding beschik je over een concreet online marketing plan voor je eigen organisatie
 
De opleiding Online Marketeer bij Beeckestijn Business School bestaat uit 26 colleges, 4 Google examens en het schrijven van een online marketingplan. De opleiding geeft je handvatten om concreet, praktisch en zelf aan de slag te gaan met online marketing.
 

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De expert opleiding Online Marketeer is ontwikkeld voor (young) professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van online en digital marketing. Niet alleen wil je zelf een digital marketing plan kunnen opstellen, maar deze ook als echte online marketing expert tot uitvoer brengen. De opleiding is bijzonder geschikt voor iedereen die zelf graag aan de knoppen wil zitten.
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? 
Lees meer over de opleiding Online Marketeer >>
 

Praktische informatie

Duur: 13 dagdelen
Tijden: dag of avond opleiding
Kosten: €5.085, - all in (excl BTW)
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen