Privacy statement FONK

23-05-2018 (11:22) - Powered by

Aanstaande vrijdag, 25 mei, treedt de AVG, Algemene Verordering Gegevensbescherming, in werking. Vanaf heden hebben wij een privacy statement. De volledige verklaring is op onze site te lezen, hieronder alle relevante info met betrekking tot jouw gegevens en het gebruik ervan.

 

FONK is een platform voor professionals in marketingcommunicatie, creatie en media.  FONK schrijft voor en over creatieve mensen in de breedste zin van het woord. FONK verschijnt tweewekelijks in print en iedere werkdag gaat de nieuwsbrief naar onze abonnees.


FONK opereert conform de AVG | Algemene Verordening Gegevensbescherming.


De lezers van onze dagelijkse nieuwsbrief zijn aangemeld via fonkonline.nl/nieuwsbrief. Verplichte velden zijn naam en e-mailadres, optioneel zijn bedrijf, functie, naw en telefoonnummer. De gegevens worden bewaard in ons CMS systeem en zijn niet openbaar.


FONK heeft van de nieuwsbriefabonnees geen andere data.


De abonnees van de nieuwsbrief kunnen zich afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief. Een verzoek tot afmelden kan ook via info@fonkonline.nl


Gegevens van abonnees van FONK worden nooit gedeeld met andere partijen.


De abonnees van FONK hebben het recht om in te zien hoe hun gegeven zijn opgeslagen en worden gebruikt.


De abonnees van FONK hebben recht op vergetelheid (het volledig wissen van persoonlijke data). Door het afmelden van onze nieuwsbrief wordt hier direct aan voldaan.


Persoonlijke gegevens van abonnees van FONK zijn goed beschermd.

 

beeld: detail uit Fonk 232 (Happyland) en Fonk 233 (fotografie Richard Koek)