Internationale eer voor Ematters

09-04-2015 (07:44) - Awards

De internationale Web Marketing Association heeft bekend gemaakt dat realtime marketingbureau Ematters de internationale Internet Advertising Competition Award (2015) heeft gewonnen in de categorie ‘Outstanding Online Campaign’. 
 
Bekroond is de volledig geïntegreerde online campagne die Ematters voor vakantie-aanbieder Eurocamp heeft ontwikkeld. De technische inrichting, maar vooral de resultaten die in korte tijd zijn behaald waren voor de jury de belangrijkste factoren om uit de tientallen inzendingen de Eurocamp-campagne van Ematters te bekronen. 
 
Eurocamp wilde beter inspelen op de behoeften van de online oriënterende en shoppende consument. In samenwerking met Ematters werd daarom een volledig geïntegreerde campagne opgezet waarbij alle ingezette online kanalen op elkaar zijn afgestemd.
 
De Internet Advertising Competition Awards worden jaarlijks toegekend door de Web Marketing Association om bekroonde online marketingcases te presenteren aan het grote publiek en de verantwoordelijke personen en organisaties te eren.