Inzenden Beste Social Media Awards gestart

09-04-2015 (07:35) - Awards

De inzending voor de tweede editie van De Beste Social Media Awards is van start gegaan. Via een platform kunnen bedrijven en instanties hun mooiste visuele posts, hilarische grappen of gevatte inhakers insturen. 
 
Een jury - met onder meer cabaretier Erik van Muiswinkel en schrijfster Renske de Greef - beoordeelt samen met het publiek de meest opvallende inzenders op hun creativiteit, lef, originaliteit en humor.
 
De awards zijn de enige prijzen voor berichten, foto’s en video’s van bedrijfsleven, overheden en andere instanties op social media. Hun beste berichten van het afgelopen jaar kunnen vanaf vandaag worden ingezonden voor 7 categorieën. Dit zijn: de beste grap, beste tekst, beste creatief, beste reactie op ander bedrijf, beste reactie op een consument, beste visueel en beste inhaker. Voor 3 categorieën kan niet worden ingezonden: het beste merk, de beste BN’er en het slechtste bericht. 
 
De inzending sluit 30 april. Vanaf 11 mei kan gestemd worden door het publiek. De uitkomst wordt voor 50% bepaald door het publiek en 50% door de jury. Op 11 juni vindt er een uitreiking plaats op een bijzondere locatie in Amsterdam.