Mianne de Vries wint Volvo Design Challenge

20-10-2014 (07:40) - Awards

Mianne de Vries is de winnaar van de Volvo Design Challenge 2014, de eerste editie van deze jaarlijkse ontwerpwedstrijd voor jonge talentvolle ontwerpers, met haar Capture Vase.  
 
Alle inzendingen van de deelnemers van de Design Challenge zijn te zien bij de presentatie Design Moves Us tijdens de Dutch Design Week. Daarnaast presenteren de gerenommeerde ontwerpers Van Eijk & Van der Lubbe hier hun Design Collection Experience in Motion.
 
De vakjury van de Volvo Design Challenge, bestaande uit Corien Pompe (chief designer Future Lab & Innovation / Product Design Volvo Car Group), Alied Ottevanger (curator design en toegepaste kunst Centraal Museum), Carlo van de Weijer (directeur Smart Mobility TU Eindhoven / TomTom traffic solutions) en Niels van Eijk en Miriam van der Lubbe (designers) kende de prijs toe aan Mianne de Vries vanwege haar toegankelijke en ook poëtische antwoord op het merk Volvo. 'Mianne weet in haar ontwerp de kernwaarden van de Volvo XC60 - activiteit, beleven en delen - te vatten in één product,' motiveert jurylid Corien Pompe. 
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.