Nieuw TikTok-boek vol tips & tricks van populaire TikTokkers

18-11-2020 (11:30) - Publicaties

TikTok - DIY was alleen online verkrijgbaar, maar het boek ligt vanwege de grote belangstelling nu ook in de winkels. Van voorganger TikTok - The Challenge, het allereerste TikTok-boek van Nederland, rolde binnen een maand al een tweede druk van de persen.
 
Een van de hoofdrolspelers in TikTok - DIY is Sherell Martini, die onlangs heeft ervaren hoe hard het kan gaan op TIkTok. Sherell haalde recent op één TikTok-video 30 miljoen views. Luttele dagen later werd een andere post meer dan 40 miljoen keer bekeken. Deze aantallen zijn voor Nederlandse creators erg uitzonderlijk en bijzonder.

Wereldwijd is TikTok in 2020 (9 maanden op rij) de meest gedownloade app (non-game) voor Android en iOS. Alleen in Nederland al zijn er 4.5 miljoen actieve gebruikers en in België zijn dat er 2.7 miljoen.
 
TikTok - DIY was alleen online verkrijgbaar. Vroege bestellers kregen er een unieke poster en boekenlegger bij cadeau. Het liep dusdanig storm dat is besloten het populaire boek ook in de winkels te leggen. TikTok - DIY is nu voor € 9,99 te koop in de boekhandel en supermarkt.
 
Online bestellen kan ook nog steeds op fcklap.nl/tiktok