The Good Roll opent sociale werkplaats in Weesp

The Good Roll opent sociale werkplaats in Weesp

25-02-2021 (17:06) - Sustainable

The Good Roll verkoopt duurzaam en vrolijk toiletpapier om schone en veilige sanitaire voorzieningen te bouwen in Afrika. In Nederland dragen ze ook hun steentje bij door werkplekken te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op het hoofdkantoor in Weesp waren tot voor kort 25 werkplekken beschikbaar op de sociale werkplaats; vanaf 1 maart komen hier 50 werkplekken bij.
 
In samenwerking met de gemeente Amsterdam worden er de komende weken 50 nieuwe sociale werknemers gezocht. Ook is er een samenwerking aangegaan met Stichting Doen, die faciliteert in de juiste inrichting ten behoeve van de nieuwe werknemers. Iedereen die om wat voor reden dan ook een arbeidsachterstand heeft, kan er terecht.
 
Making the world less shitty
“De missie van The Good Roll is ‘Making the world less shitty’”, zegt founder Melle Schellekens. “Dat vertalen we zowel naar onze stakeholder als onze klanten en onze medewerkers. Bij The Good Roll staan inclusiviteit en diversiteit voorop. Zo is er voor iedereen een plek binnen ons bedrijf, ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We werken samen aan een betere wereld. Met schone en veilige sanitaire voorzieningen natuurlijk.”