Buckaroo van start in België

Buckaroo van start in België

13-01-2021 (10:41) - Tech

Payment Service Provider Buckaroo opent vandaag haar kantoor in Brussel. Het bedrijf, dat zich richt op online betaalstromen, ziet België als groeimarkt voor Europese uitbreiding. Buckaroo heeft al partnerships met het Belgische Bancontact Payconiq Company, POM en de Rode Duivels.
 
CEO Paul Scholten: “In België kocht men maar liefst een derde meer ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit de derde kwartaalcijfers van de BeCommerce Market Monitor. De branches die de groei doormaken komen sterk overeen met die in de Nederlandse markt. Met onze payment services kunnen we die groei voor Belgische ondernemers nog beter faciliteren.”

Buckaroo is gespecialiseerd in het faciliteren van online betaalstromen, zoals checkouts en abonnementsbetalingen, kredietmanagement en het verwerken van incasso’s. Het bedrijf biedt een gevarieerd pakket van ruim veertig online betaalmethoden aan, waaronder Bancontact, Visa, Mastercard, Payconiq en Apple Pay. In de Benelux gebruiken meer dan 3.000 grote en kleine ondernemingen de services van Buckaroo, waaronder Swapfiets, Videoland en The Ocean Cleanup.
 
In Brussel krijgt Brecht Kaes de leiding over de uitbreiding.