Peugeot ziet heil in drones

20-07-2017 (10:39) - Tech

Het Dutch Drone Festival heeft in Peugeot zijn gewenste hoofdsponsor gevonden. Het automerk zag een mooie kans om het dynamische karakter van zijn nieuwe modellijnen voor het voetlicht te brengen. 
 
Drone Festival
Het Dutch Drone festival wordt op 8, 9 en 10 september gehouden in Hilversum en bestaat uit twee onderdelen: het Film Festival (DDFF) op vrijdag 8 september, waarin de winnaars van de beste dronevideo’s worden bekendgemaakt en het gratis publieksevent 9 en 10 september tijdens de Open Studio Dagen op het Mediapark.Er is voor de bezoekers het nodige te beleven. Zij kunnen zich vermaken met dronerace-demonstraties, uitleg over wet- en regelgeving, en ze kunnen zelf met minidrones vliegen in een veilige omgeving. 
 
Du Mosch
Initiatiefnemers van het festival zijn Wiebe de Jager van Dronewatch en oud-journalist Frank du Mosch van The Broadcaster. Du Mosch: ‘De sponsoring van Peugeot van het Dutch Drone Festival is een prachtige match. We zijn ontzettend blij met de ondersteuning en enthousiasme van het innovatieve bedrijf.’