RAI ontvangt Excellence Award voor Huishoudbeurs-app

20-06-2019 (14:00) - Tech

RAI Amsterdam heeft de 'Best Use of Technology' Award gewonnen, tijdens de 25ste AEO Excellence Awards in Londen. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan organisaties die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de beursindustrie.


RAI ontving de Award voor de Huishoudbeurs-app. Deze is ontwikkeld om bezoekers en geïnteresseerden ook buiten de beurs informatie en entertainment te bieden, waarmee ze het typische Huishoudbeursgevoel kunnen ervaren. Een van de opvallende onderdelen van de app is de 'kras- en win'-functie. Bezoekers konden hiermee in de maand voorafgaand aan de beurs prijzen winnen, die ze vervolgens op de beurs mochten ophalen.


RAI Amsterdam ging de competitie aan met zes andere genomineerden in de categorie ‘Best Use of Technology’, waaronder Reed Exhibitions en Olympia London. De jury van de Association of Exhibition Organisers (AEO) motiveerde haar keuze als volgt: 'Dit is een geweldig interactief initiatief en een krachtige conversietool om aandacht te genereren bij bezoekers. De app is een out-of-the-box oplossing die technologie gebruikt op een manier die feestelijk, betrokken en innovatief is.'