Samsung lanceert fashionable smartwatch

08-03-2018 (11:43) - Tech

Smartwatches zijn meer dan alleen maar techniek, vindt Samsung. Daarom brengen ze samen met PDA Group, maker van hippe horloges voor bijvoorbeeld Tommy Hilfiger, een trendy nieuwe gadget uit.


“Smartwatches worden vaak gezien als gadget maar ze zijn meer dan dat" zegt Ed Roos, Product Manager accessoires en wearables van Samsung Nederland. “Een smartwatch is net zo tijdloos als een klassiek horloge. Door de handen ineen te slaan met horlogedistributeur als de PDA Group en drie nieuwe Limited Editions te introduceren, brengen we de smartwatch dichter bij de klassieke horlogeliefhebber. 

 

voortuitstrevend en klassiek

Het is een klassieke ontwerp want het heeft een  ronde wijzerplaat en een massief metalen horlogeband alleen dan met veel extra’s. Je kunt gesprekken aannemen, berichten lezen en apps openen. Tijdens het sporten gebruik je de GPS-functie en luister je bijvoorbeeld naar Spotify. Daarnaast zijn er handige apps beschikbaar zoals Buienradar, Parkmobile, en apps met het laatste nieuws. Samsung zegt bovendien dat je het horloge maar eens in de zoveel dagen hoeft op te laden.