Targus gaat accessoires ontwikkelen voor Samsung Electronics

Targus gaat accessoires ontwikkelen voor Samsung Electronics

18-08-2020 (12:34) - Tech

Targus, het Amerikaanse bedrijf dat mobiele computeraccessoires produceert en Samsung Electronics hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Targus gaat als Global Tier 1 partner en DeX Accessory partner accessoires creëren en ontwikkelen die de Samsung mobile-categorie ondersteunen.
 
Targus is al enige tijd een internationale partner van het Samsung Mobile Accessory Partnership Program (SMAPP). De nieuwe samenwerking versterkt de bestaande relatie tussen de twee bedrijven en maakt Targus wereldwijd een tier 1 partner op het gebied van technologie, innovatie en technische ondersteuning. 
 
Als onderdeel van de samenwerking creërt Targus producten die niet alleen compatibel zijn met de Samsung Mobile DeX-apparaten, maar ook elke software-update vanuit Samsung ondersteunen. Daarnaast worden alle producten van Targus die in de overeenkomst zijn opgenomen door Samsung als origineel en geautoriseerd erkend. Dit maakt het gemakkelijk voor Samsung-gebruikers om de functionaliteit van hun toestel te optimaliseren.