Technologiesite Tweakers voegt refurbished producten toe aan prijsvergelijker

11-03-2019 (13:31) - Tech

Met ingang van 11 maart toont technologiesite Tweakers in zijn onafhankelijke prijsvergelijker ook refurbished en andere net niet nieuwe producten. Tweakers komt hiermee tegemoet aan de wens van een grote groep gebruikers en webshops.

 
Uit onderzoek onder de gebruikers van Tweakers is gebleken dat 20 procent van hen weleens een refurbished product koopt, en dat zelfs 85 procent het interessant zou vinden om refurbished en andere net niet nieuwe producten op Tweakers te kunnen vinden. “Bij de bezoekers leefde de wens om ook refurbished producten terug te kunnen vinden in de prijsvergelijker van Tweakers. Bij ons staan de bezoekers altijd centraal. Als zo’n grote groep van hen het interessant vindt om refurbished producten te zien in de prijsvergelijker, is dat voor ons reden om uit te zoeken of dat te realiseren is. Ik ben blij dat we dit nu ook hebben kunnen doen”, aldus Maite de Jong, Manager Product Tweakers.


Daarnaast bestond bij een aantal webshops de behoefte om refurbished producten te kunnen tonen in de prijsvergelijker van Tweakers. Al voordat deze feature live ging, hadden de volgende shops zich met hun refurbished aanbod aangesloten: Centralpoint, Redable, Yourmacstore, Kamera Express, Cameratools, Wifimedia, Foka Superstore, Informatique, Daan’s Magazijn, Thats IT!, LaptopCentrale en Aces Direct.