Valtech en innogy Nederland innoveren met CX platform

22-05-2018 (11:37) - Tech

Innogy Nederland combineert Sitecore 9.0 headless met AngularJS voor haar nieuwe platformen. Met Valtech werkt het energiebedrijf tot midden 2019 aan een nieuw contentmanagementsysteem voor Regelneef en alle platformen voor consumenten en zakelijke gebruikers van Essent en energiedirect.nl.


Pieter Kramer, Agile Programma Manager bij innogy Nederland: “De huidige websites en portalen zijn verouderd. Het kost veel tijd en geld om ze te onderhouden, het is daardoor onmogelijk om snel te reageren op de behoeften van onze klanten en marketeers. Met het nieuwe platform zetten we de klant en de marketeer écht centraal en delen we kennis en componenten over alle labels en business units heen. Door de gepersonaliseerde content kan de klant slimmer met zijn energieverbruik omgaan.” 

 

pionieren met nieuwe toepassing

De vernieuwing van de platformen raakt de hele organisatie van het energieconcern: van compliance tot business intelligence, van acquisitie tot klantenservice. “Het is pionieren met de gehele toepassing van Sitecore 9.0”, vertelt Bart van Vuuren, Account Director bij Valtech Nederland. “Het verbinden en betrekken van de verschillende stakeholders speelt een grote rol bij het creëren van draagvlak binnen de organisatie, alsmede de kwaliteit van het project. Wij ondersteunen innogy ook bij het inrichten van de agile organisatie.”