blowUP media lanceert The Collective in Nederland

13-07-2017 (09:30) - Toeleveranciers

blowUP media lanceert The Collective®, een nieuw netwerk van grootformaat digitale schermen op iconische locaties in Nederland. Het premium netwerk heeft een bereik van 1,5 miljoen passanten per week.


Door onderdeel te worden van de grootstedelijke omgeving, vormt The Collective een perfect platform voor de creatieve A-merken met ruimte voor impact, interactie en baanbrekende content.


Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven

De schermen zijn gesitueerd op kernlocaties in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. blowUP media pionierde de Giant Poster business in Europa gedurende de afgelopen 25 jaar, door ’s werelds grootste merken impactvol met hun doelgroep in contact te brengen. De toevoeging van The Collective naast de Giant Posters, maakt blowUP media nog flexibeler, interactiever en dynamischer in het grootformaat reclame-aanbod. 


veel verantwoordelijkheid

Ernst Vos, CCO van blowUP media: “De inspiratie achter The Collective is de kans om landmark communication channels te creëren en daadwerkelijk samen te werken met steden, in plaats van puur van advertentieruimte te exploiteren. Bij dit niveau van impact komt veel verantwoordelijkheid kijken en ik ben me ervan bewust dat onze hoogwaardige schermen meer mogelijkheden bieden dan advertenties alleen.
Ons overkoepelende doel is om de grenzen te verleggen binnen de wereld van Out-of-Home advertising. Daarom gaan we partnerships aan met VICE, kunstacademies en non-profit organisaties, zoals Justdiggit. Samen streven we naar betekenisvolle content die de interactie aangaat met passanten en The Collective de uitstraling geeft die bij onze locaties past.;

 

 

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.