Exposurebox nu ook met LED

03-04-2018 (17:44) - Toeleveranciers

Performance4You ontwikkelt samen met MediaCows de Exposurebox met LED. De pop-up showroom wordt ook geleverd met een 15m2 LED scherm aan de bovenzijde, waardoor de impact nog groter wordt. Het LED scherm biedt adverteerders de mogelijkheid om actuele en relevante content te tonen, die bovendien kkan variëren afhankelijk van het moment van de dag en/of actuele gebeurtenissen. 

 

Volvo Nederland is samen met Henk Scholten / Volvo de eerste adverteerder, die gebruik maakt van de Exposurebox met LED. Dit innovatieve product is van 20 t/m 27 maart te bewonderen op het Velperplein in Arnhem om de nieuwe Volvo XC40 te promoten. Om te zorgen dat er een gevoel wordt overgebracht op de consument, heeft Henk Scholten / Volvo gekozen voor dit product. “We merken dat niet makkelijk is om mensen naar de showroom te krijgen, maar op deze manier brengen we de showroom naar de mensen toe", aldus Harald Scholten van Henk Scholten / Volvo, “daarnaast is het LED scherm een extra toevoeging om emotie bij de consument los te maken.”
 

MediaCows

Guido Lambriks, directeur en eigenaar van www.exposurebox.nl : "We zijn verheugd met deze ontwikkeling en hebben daarbij een goede en betrouwbare partner gevonden. MediaCows is al jaren actief met digitale schermen en levert schermen in diverse vormen en maten. Mede-eigenaar van MediaCows, Sander Teunissen geeft ook aan dat hij veel verwacht van deze toepassing: "De consument wordt alleen bereikt als je opvalt en iets laat zien wat interessant is. Als adverteerder zal je daarom de interactie moeten opzoeken met de consument. De showroom van Exposurebox deed dat eigenlijk al, maar met het LED scherm kun je voorbijgangers nog beter bereiken en ze aansporen om mee te doen met de activatie naar de showroom.”
 

anticiperen

Lambriks vervolgt: “De Exposureboxen worden veel ingezet voor promotiecampagnes, productintroducties en activaties. De units kunnen overal geplaatst worden in de openbare ruimte, op evenementen en op privé locaties. Met het evenementenseizoen voor de boeg kunnen we goed anticiperen op de vraag vanuit de markt en zijn we klaar voor het digitale tijdperk.”
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.