Headhunter Fairlane fuseert met Badenoch + Clark

08-05-2019 (10:14) - Toeleveranciers

Fairlane, de headhunter voor professionals met een consultancyprofiel, fuseert per 1 juni officieel met Badenoch + Clark. Na 18 jaar verdwijnt Fairlane als merknaam en gaat de marktleider in consultancy verder als Badenoch + Clark. In september 2017 werd Fairlane al onderdeel van het in Europa gevestigde Executive Search Bureau.


Frank van Loon
, Managing Director Fairlane / Badenoch + Clark Nederland, over de fusie: “Onze droom is om nog veel meer mensen en organisaties te helpen groeien. Om die te realiseren, verkochten we Fairlane in 2017 aan Badenoch & Clark, een internationaal headhuntersbureau. Met die overname groeiden ons team en netwerk van opdrachtgevers en kandidaten exponentieel. We bleven werken onder twee labels, intern als één groot team. Nu maken we de integratie compleet en gaan we in Nederland samen verder onder het vernieuwde Badenoch + Clark. Wij kijken er naar uit om de Nederlandse markt kennis te laten maken met de visie, het vakmanschap en de persoonlijke relaties die wij onder de vernieuwde vlag voeren.”


Vernieuwde merknaam

Het Europese merk Badenoch & Clark gaat per 8 mei 2019 in Nederland verder als Badenoch + Clark. Met deze ogenschijnlijk kleine naamsverandering wordt er een geheel nieuwe corporate identity gelanceerd. Florent Saint-Maxin, Global Head of Marketing & Communications van Badenoch + Clark over de nieuwe identiteit van het merk: “Met onze nieuwe merkbelofte benadrukken we dat Badenoch + Clark ‘altijd verder gaat’. We zetten hoe dan ook die extra stap voor onze kandidaten, klanten en collega’s. Met deze belofte en samen met de vernieuwde merkuitstraling willen we ons potentieel vergroten zodat we zowel binnen als buiten Europa onze activiteiten kunnen laten groeien.