Nieuwe service provider in verslogistiek: Fresh Fulfilment

29-11-2018 (15:48) - Toeleveranciers

Hollander Barendrecht lanceert Fresh Fulfilment als antwoord op nieuwe ontwikkelingen in food e-commerce en versretail. De zelfstandige zusteronderneming biedt ruimte voor innovatie en experiment, terwijl Hollander Barendrecht zich volledig kan richten op de doorontwikkeling van haar huidige klantrelatie.
 
 
Stein van Est, directeur van Fresh Fulfilment: “We zien twee belangrijke trends in verslogistiek: de ambitie om producten steeds verser bij de eindgebruiker te krijgen en de groei van de online foodmarkt. Opkomende én gevestigde retailers zoeken naar nieuwe oplossingen in de versketen. Fresh Fulfilment beheerst de gehele keten -  van opslag en voorraadbeheer tot distributie, kwaliteitscontrole en transport. Voortbouwend op 90 jaar ervaring van Hollander Barendrecht kunnen we met Fresh Fulfilment sneller en flexibeler schakelen en ons daarnaast toeleggen op innovatie, duurzaamheid en andere ontwikkelingen binnen de branche.”


wendbaar en schaalbaar

Fresh Fulfilment richt zich op logistieke dienstverlening aan klanten in (vers)retail, horeca en online. Om aan de specifieke eisen van e-commerce te voldoen, is de hele operatie ingericht op een sterk wisselend assortiment en voorbereid op eventuele groeispurten van start-up en scale-up klanten. Het volledige versfulfilment is snel aanpasbaar en schaalbaar, terwijl de dagelijkse operatie gewaarborgd blijft. Nieuwe ideeën kunnen direct worden getoetst in datasimulaties en pilots en zijn daarna meteen uitvoerbaar. Inmiddels verzorgt Fresh Fulfilment de complete verslogistiek van haar eerste e-commerce klant: Stockon.