NIMA goes 010: Marketing-classes nu ook in Maasstad te volgen

06-09-2017 (12:40) - Toeleveranciers

De beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales, NIMA, gaat een deel van zijn portfolio masterclasses, workshops en trainingen aanbieden in Rotterdam. Waar verreweg de meeste classes voor marcom-professionals uitsluitend te volgen waren op het Amsterdams hoofdkwartier van NIMA, kan dat vanaf dit najaar ook op de Coolsingel.


beter bereikbaar

De Rotterdamse ‘hub’ wordt niet alleen opgezet om het grote aantal NIMA Members rond 010 te bedienen. Ook voor marketeers in Brabant, Zeeland en de Haagse Regio is de zuidkant van de Randstad beter bereikbaar. NIMA-voorzitter Martin Huisman: ‘Rotterdam heeft momentum, dat is prachtig om mee te maken. Veel marketingdienstverleners zitten in Amsterdam, maar de bedrijven waar marketeers zélf werken zijn over heel Nederland verspreid. Vooral in Brabant en Zuid-Holland zijn veel organisaties en particulieren bij NIMA aangesloten of volgen classes. Voor hen scheelt het volgen van een NIMA-class in Rotterdam tot wel drie uur netto-reistijd.’


acht trainingen

De acht één- tot vijfdaagse trainingen en workshops die NIMA komend najaar aanbiedt in Rotterdam zijn Overtuigingskracht, Personal Branding, Customer Journey, Pricing, Karaktervol Positioneren, Neuromarketing, Extreme Klantgerichtheid en de Mastercourse Digital Marketing. In alle gevallen zijn deze zowel door members als niet-members te volgen. De classes in Rotterdam worden verzorgd door dezelfde docenten die op overige NIMA-locaties voor de groep staan. Het vereiste niveau van voorkennis is daarbij verschillend, maar de inhoud komt in alle gevallen tot stand op basis van de actuele vraag naar marketingkennis en -inzichten in het bedrijfsleven.


Naast Tribes Coolsingel zal een aantal NIMA-classes in een later stadium ook worden aangeboden op de nieuw te openen locatie Tribes Blaak.