Roll up banner meest gebruikte presentatiesysteem wereldwijd

08-05-2019 (11:00) - Toeleveranciers

De roll up banner is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden als reclame- en presentatiemiddel. Momenteel zijn roll up banners de meest gebruikte presentatiesystemen ter wereld. Dat zegt wel iets over het belang van roll-up banners als middel om de aandacht van jouw bedrijf mee te trekken. Welke voordelen heeft de roll up banner nou eigenlijk? 


1. Hoogwaardige kwaliteit in full colour

Een van de belangrijkste voordelen van een roll up banner is de hoogwaardige kwaliteit. Je kunt via de roll-up banner een poster in hoogwaardige kwaliteit, in alle mogelijke kleuren, laten afdrukken. Ideaal is daarbij ook dat de banners lang meegaan. 

 

2. Banners komen professioneel over

Wie gebruik maakt van een roll-up banner komt professioneel en eigentijds over op het passerende publiek. Deze banners zien er uiterst modern en strak uit, en je maakt er dus ook een goede indruk mee als bedrijf.

 

3. Banners zijn flexibel en makkelijk verplaatsbaar

Roll-up banners zijn praktisch en flexibel. Je klapt ze eenvoudig in en uit. En daardoor kun je ze dus feitelijk overal neerzetten en - mocht dat nodig zijn - snel verplaatsen en op een andere plek in de ruimte neerzetten. 

 

4. Eenvoudig te vervoeren

De roll-up banner is een lichtgewicht promotiemiddel en daarom gemakkelijk mee te nemen naar beurzen of andere locaties waar je de banner nodig hebt. Ze worden gemakkelijk ingeklapt in een cassette en zijn dan ook eenvoudig te vervoeren. 

 

5. Voordelig geprijsd

Een ander pluspunt van de roll-up banner is het gegeven dat deze banner relatief voordelig zijn. Als je ziet wat je voor het gebruik van deze banners terugkrijgt, stelt de eenmalige (kleine) investering die je doet niet zo veel voor. 

 

6. Snel opgezet bij een beurs 

Het opzetten van een stand bij een beurs is een stressvol gebeuren, want je wilt natuurlijk op tijd klaar zijn. De banner is dan een onderdeel van de stand om je geen zorgen over te maken, want roll-up banners zet je razendsnel op. 

 

7. Alles is mogelijk met roll-up banners 

Wat jouw specifieke wensen ook zijn, er is met roll-up banners eigenlijk van alles mogelijk. Of je nu een extra large banner wilt of een compacte kleinere banner: elk soort roll-up banner is te maken als je kiest voor een goed reclamebedrijf dat dit voor jouw regelt!