Talent&Pro richt tak op voor opleiden dataprofessionals: House of Bèta

04-03-2019 (17:26) - Toeleveranciers

Talent&Pro start met een nieuw tak voor het opleiden van dataprofessionals: House of Bèta. De nieuwe tak zet op dit moment al ruim 200 dataspecialisten in op de arbeidsmarkt. Daarmee is House of Bèta de grootste speler in de financiële dienstverlening in Nederland die bèta’s naast een baan, ook opleidingen en begeleiding aanbiedt. De professionals richten zich eveneens op andere sectoren en bedrijven waar de behoefte aan dataspecialisten groeit.
 
 
Paul Woerde is aangesteld als commercieel directeur van House of Bèta. Woerde: “Bedrijven beseffen zich steeds meer dat digitalisering verder gaat dan enkel de afdeling IT. Om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, is digitalisering niet meer weg te denken en worden processen in toenemende mate met behulp van Big Data geoptimaliseerd. Om dit goed te kunnen doen, zijn dataprofessionals nodig die volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technologische kennis hebben. Deze hebben wij in huis.”
 
 
House of Bèta wil groeien naar 350 professionals in 2023. Daarnaast wil de organisatie vier lokale vestigingen openen, te beginnen in Delft.