TVE Reclameproducties neemt Bergslot Groep over

11-01-2019 (13:29) - Toeleveranciers

TVE Reclameproducties heeft 100% van de aandelen van de Bergslot Groep overgenomen. Onder de Bergslot Groep vallen vier signbedrijven allen gespecialiseerd in indoor en outdoor visuele communicatie. Met de overname van Bergslot Groep ontstaat één van de grootste signbedrijven van Nederland, met een gecombineerde omzet van €25 miljoen en 130 werknemers. 


Onder de Bergslot Groep vallen de bedrijven Forty Five in Velp, Bergslot in Dedemsvaart en Bergslot GmbH voor de Duitse markt. In 2017 nam Bergslot Groep het bedrijf Reclamespecialisten over. De vier bedrijven verzorgen vrijwel alle soorten visuele communicatie, zoals permanente outdoor signing, fleetmarking (bestickering en belettering van wagenparken en vervoersmiddelen voor het openbaar vervoer) en point of salemateriaal. Afnemers zijn onder andere openbaar vervoersbedrijven en grote retail- en supermarktketens zoals Action, Jumbo en Lidl. Ook multinationals zoals DPD en Randstad maken gebruik van de diensten van de Bergslot Groep.


compleet aanvullend

Hennie van Osch, eigenaar van TVE: “De activiteiten van de overgenomen bedrijven zijn compleet aanvullend op de activiteiten van TVE. De overname van de Bergslot Groep is daarom een logische stap. Met de overname van Bergslot Groep breiden wij onze dienstverlening uit en worden we een one-stop-shop op het gebied van outdoor en indoor visuele communicatie. Met name het online kanaal Reclamespecialisten en het fleetmarking segment is een nieuwe complementaire markt voor ons, waar onze klanten van profiteren. Op het gebied van fleetmarking is Bergslot de toonaangevende partij.”


Met de overname groeit TVE uit tot één van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie. Marktlink Fusies & Overnames heeft de overname begeleid.