VanStraaten en beMatrix delen kennis tijdens workshops

09-04-2019 (10:51) - Toeleveranciers

De samenwerking tussen Van Straaten en beMatrix wordt vanaf nu tastbaar voor standbouwers, winkelinrichters en merken tijdens de Van Straaten & beMatrix Clinics. De eerste publiek toegankelijke editie van deze reeks van interactieve workshops vindt plaats op 25 april in het Van Straaten Experience Centre in Boesingheliede.


Tijdens de clinics kunnen geïnteresseerden onder begeleiding van experts aan de slag met de flexibele frames van beMatrix in combinatie met de hoogwaardige fabrics van Van Straaten. Zo ervaren zij zelf hoe een complete brand experience, zonder gereedschap, in een mum van tijd in elkaar gezet kan worden.


Deze flexibele manier van werken is geschikt voor events en beurzen, maar ook voor winkels en zelfs kantoren. Naast de ‘live experience’ krijgen bezoekers ook een tour door de productiehallen van Van Straaten.


handigheid

Van Straaten en beMatrix werken al sinds 2017 nauw samen. Niels van Straaten, directeur: 'Onze duurzame kwaliteitsprints vormen de perfecte combinatie met de modulaire, lichtgewichte kadersystemen van beMatrix. We willen onze klanten en geïnteresseerde partijen de handigheid en kwaliteit van onze systemen laten ervaren en ondersteunen in het gebruik hiervan. Vandaar dat we vanaf nu regelmatig interactieve clinics zullen geven samen met onze partner beMatrix.'