TheFork lanceert eerste podcastreeks: FoodForkast

22-03-2021 (11:22) - Media

TheFork, website en app waarmee je wereldwijd kunt reserveren bij meer dan 80.000 restaurants, lanceert vandaag haar eerste podcastreeks: FoodForkast.
 
De podcast is ontwikkeld om in deze uitdagende tijd zowel gasten als restaurateurs te inspireren met actuele onderwerpen uit de restaurantindustrie en een blik te werpen op toekomstige ontwikkelingen. In de eerste drie afleveringen zijn topchefs Erik van Loo en zijn zoon Juliën van Loo van restaurant Parkheuvel te gast. Zij gaan met marketingexpert Jimé Hoen en directeur TheFork Nederland, Joyce Teune, in gesprek over het onderwerp gastbeleving.
 

FoodForkast

Door middel van de podcast wil TheFork de verbinding opzoeken en kennis uitwisselen, tussen restaurants, experts en gasten. Joyce Teune: "We doen er alles aan om de restaurants zo goed mogelijk te ondersteunen in deze uitdagende tijd en we weten dat gasten de restaurants enorm missen. Normaal gesproken zijn wij de verbindende factor tussen gast en restaurant, maar in een tijd waar we niet uit eten kunnen gaan, willen we door middel van een creatief concept kennis uitwisselen tussen topchefs en andere experts uit het vak."
 

Gastbeleving

In de eerste aflevering geeft onder andere sterrenchef Erik van Loo zijn visie op gastbeleving en deelt hij tips & tricks. 

 

Foto: Joyce Teune en Jimé Hoen in gesprek met Juliën en Erik van Loo
 


Bureaus

Marketing

Economisch