Agenda


Haagse Popweek zet muziek van Haagse bodem op de voorgrond

Event

Haagse Popweek zet muziek van Haagse bodem op de voorgrond

za 16 oktober 2021 t/m zo 24 oktober 2021 - De Haagse Popweek komt eraan. Van 16 t/m 24 oktober staat muziek van Haagse bodem een volle week in de schijnwerpers op allerlei locaties in Den Haag. Verwacht optredens van dé Haagse artiesten van dit moment en opkomend en soms onontdekt talent.

Haagse Popweek bestaat uit negen dagen vol concerten en workshops, zowel online als offline, op verschillende locaties in het centrum van Den Haag. Zo kun je de hele week de nieuwste acts en plekken in Den Haag ontdekken, jouw schrijf- en homerecording skills opschroeven, nieuwe tracks pitchen en professioneel speeddaten met de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie.
 

Workshops

Tijdens de workshops, georganiseerd door Popradar & Ready To Play, leer je hoe je rake lyrics schrijft, catchy nummers maakt en hoe je jouw slaapkamer-productie naar een hoger niveau kan tillen. De workshops zijn toegankelijk voor elk niveau en alle leeftijden.
 

Haagse Popprijzen

Er kan vanaf begin oktober gestemd worden op de genomineerden voor de Haagse Popprijzen in de categorieën Beste Initiatief, Beste Videoclip, Beste Release (EP/album) en de Music Support Award ter waarde van €1.000 voor de Haagse muzikale belofte van 2021. Natuurlijk zal ook de Haagse Popprijs uitgereikt worden aan de act die volgens de sector de grootste stappen heeft gezet het afgelopen jaar. Haagse Popweek wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van Fonds 1818, De Popunie en CultuurSchakel.