Agenda


KunstKoppels in Kunsthal Rotterdam

Event

KunstKoppels in Kunsthal Rotterdam

di 6 oktober 2020 t/m di 6 oktober 2020 - Kunsthal Rotterdam sluit zich aan bij Eén tegen eenzaamheid met het Kunsthal LIVE event KunstKoppels. Tijdens KunstKoppels worden verschillende generaties met elkaar verbonden en gestimuleerd met elkaar in gesprek te gaan. Het event vindt plaats op 6 oktober tijdens de Week tegen Eenzaamheid (1 t/m 8 oktober 2020).

Vanuit de verbindende kracht van kunst draagt de Kunsthal bij aan het stimuleren van ontmoetingen. Ontmoetingen van mensen met kunst, maar ook met elkaar. Tijdens KunstKoppels ontmoeten de deelnemers in de Kunsthal een ‘onbekende’ en wordt de drempel verlaagd om een verbintenis aan te gaan met iemand van een andere generatie. of met een andere achtergrond of leefwijze. Simpelweg door samen te kijken, te praten en na te denken over kunst.
 

Black Album / White Cube

De Kunsthal begon vorig jaar met dit verbindende concept. De 1,5-meter editie van dit jaar staat in het teken van ‘Black Album / White Cube’, een tentoonstelling waarin de werelden van beeldende kunst en popmuziek samenkomen.
 

Deelname

Aanmelden voor KunstKoppels kan hier. Voor studenten is deelname gratis. 
Lukt het niet om op 6 oktober mee te doen? De volgende editie staat gepland op dinsdag 24 november in de tentoonstelling ‘Extra Large’.