Agenda


PAN Amsterdam: Kunst, antiek & design

Beurs

PAN Amsterdam: Kunst, antiek & design

zo 14 november 2021 t/m zo 21 november 2021 - Van zondag 14 tot en met zondag 21 november vindt de 34ste editie van de kunst, design en antiekbeurs PAN Amsterdam in de RAI Amsterdam plaats. De nationale kunstbeurs PAN Amsterdam biedt een uiterst hoogwaardig en veelzijdig aanbod van meer dan 110 deelnemers. Deze kunst-, design- en antiekhandelaren vertegenwoordigen de top van de branche in Nederland. Met ervaren oudgedienden zoals A. Aardewerk Antiquair Juwelier, Kunsthandel P. de Boer en BorzoGallery, en enthousiaste nieuwe deelnemers zoals Bildhalle, Willem Baars Projects en St1 gallery. Ook zijn er een aantal buitenlandse tophandelaren op de eclectische PAN-beurs aanwezig.

Mark Grol, Algemeen Directeur PAN Amsterdam: "Na een ongekend succesvolle beurs in 2019, en een jaar van reflectie kijken wij samen met de handelaren met een positieve blik vooruit. Vol energie en vertrouwen in de toekomst. De veerkracht en flexibiliteit van de gehele cultuurbranche is de afgelopen periode gebleken.De Belgische kunsthistoricus Paul Dujardin noemt kunst het vaccin in het post-coronatijdperk. Wij zijn dan ook verheugd te kunnen aankondigen dat voormalig artistiek leider en directeur van De Nederlandse Opera Pierre Audi het campagnebeeld voor de aankomende editie van PAN Amsterdam zal ontwikkelen in samenwerking met fotografenduo Maria Bodil."


Sponsoren

De Zwitserse bank J. Safra Sarasin (Luxembourg) SA is de hoofdsponsor van de aankomende editie en zal tijdens de beurs een uitgebreid programma bieden. Ook Paardekooper is dit jaar sponsor van de beurs. In het Business Paviljoen worden dit jaar o.a. Taschen, FloatScans en Snippe Projecten verwelkomd.