Agenda


WhiteLabelShop: online kennissessie over online print

Seminar

WhiteLabelShop: online kennissessie over online print

di 27 oktober 2020 t/m di 27 oktober 2020 - Prindustry organiseert op donderdag 27 oktober een online kennissessie: WhiteLabelShop: Alles over drukwerk digitaal verkopen, inkopen en personaliseren. In deze kennissessie gaat het team van Prindustry in op het digitaal aanbieden van drukwerk, inclusief de grote uitdagingen en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT en online print.

Het programma:
 
Deel 1: Prindustry en web-to-print software
Ramon van Wingerden over Prindustry en web-to-print software met toepassingsmogelijkheden voor online print portals met een brandportal, klantportal en een whitelabel webshop.
 
Deel 2: Web-to-print en IT ontwikkelingen
Jolanda van Drie bespreekt alle belangrijkste IT ontwikkelingen van dit moment in relatie tot online print portals. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software die jij nodig hebt wanneer je het hebt over online printcommunicatie inkopen, verkopen en ontwerpen? Je hoort meer over de digitale print markt met trends op het gebied van online marktplaatsen, personalisatie, dropshipping, systeemintegraties en het grote verschil tussen standaard webshops en grafische webshops.
 
Deel 3: Demo van de WhiteLabelShop
Berend Withaar en Marc Bomas laten zien wat de WhiteLabelShop van Prindustry is: een webshop met een uitgebreid web-to-print softwarepakket. 
 

Aanmelden

Inschrijven voor de kennissessie kan hier. Na je aanmelding ontvang je per mail een link voor deze videosessie via Zoom. Deelname is gratis.