3sixtyfive klaar voor de Tour

25-06-2014 (08:23) - Bureaus

We zitten met ons hoofd nog volop in hert WK Voetbal, maar vergeet niet dat de Tour de France binnenkort weer van start gaat. Lotto en 3sixtyfive zijn er wel klaar voor.
 
Lotto sponsort het RTL 7 programma ‘Tour du Jour’ en organiseert vanaf deze week met de wielersportbonden NTFU en KNWU een competitie die kopmannen van aangesloten wielerverenigingen dagelijkse live tegen elkaar laten racen in het programma. 
 
Digitaal bureau 3sixtyfive ontwikkelde hiervoor een Facebook app waarin de wielerverenigingen zich presenteren en stemmen moeten verzamelen van hun achterban om geselecteerd te worden voor het programma.
 
Vanaf nu worden alle geïnteresseerde wielerverenigingen gepresenteerd in een Facebook app die via www.kopmanrace.nl via zowel desktop als mobiel te benaderen is. Daar kunnen de wielerverenigingen hun achterban oproepen hun stem uit te brengen en supporter te worden. Op maandag 7 juli worden de 28 wielerverenigingen met de meeste stemmen bekendgemaakt in de Facebook app. Zij mogen dan een kopman aanleveren voor een race tijdens een live uitzending van RTL 7 Tour du Jour.
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch