Bureaus van vandaag schrijven in op morgen

18-03-2014 (08:24) - Bureaus

DDMA organiseert een tweedaags event om een brug te slaan tussen data- en merkdenkers. Een line up van sprekers schetst het beeld van het bureau van de toekomst.
 
Op 10 en 11 april trekken eigenaren, MD’s en strategen van bureaus zich terug in een Dordrechtse watertoren om los te komen van de waan van de dag. ‘Morgen’ betekent twee dagen die in het teken staan van (internationale) creativiteit, het merkdenken en de slag van data naar concept. Sprekers van allure inspireren je na te denken over het vak én de toekomstbestendigheid van je bureau. Maar hoe ziet dit bureau van morgen er uit? Welke (financiële) scenario’s moet je op de plank hebben liggen om te fungeren als partner van je klant in plaats van als willekeurige leverancier? ‘Morgen’ biedt zodanig antwoord op deze vragen dat je in ieder geval van 10 op 11 april een goede nachtrust hebt.
 
De kosten voor deze vakinspiratie inclusief overnachting, lunches, ontbijt en diner zijn 950 euro p.p. voor DDMA en VEA leden. Je kunt een collega meenemen voor de prijs van 650 euro. Ben je geen lid van deze verenigingen dan is het tarief 1250 euro p.p. 
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Media

Marketing

Economisch