3X3 Unites en Megawatt Digital werken aan online community

3X3 Unites en Megawatt Digital werken aan online community

15-06-2021 (11:09) - Bureaus

Het Nederlands 3X3 mannenteam heeft historie geschreven door zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Tokyo. 3X3 Unites en Megawatt Digital kondigen hun ambitie aan: beide partijen gaan samenwerken om te bouwen aan de grootste online community voor 3X3 basketball ter wereld.
 
Mark Schuurman, mede-oprichter van 3X3 Unites: "Wij zijn blij dat we naast de enorme groei in offline activiteiten ook weer een volgende stap digitaal gaan maken. Samen met Megawatt Digital gaan we nu online de volgende stap zetten. Nadat we eerder dit jaar in samenwerking met onze partner GX in Nijmegen al een nieuwe website hebben gelanceerd, gaan we nu ook aan de slag met het verder opbouwen van de online community. We willen zoveel mogelijk mensen gaan betrekken en enthousiasmeren voor 3X3 basketball, de grootste Urban teamsport ter wereld. De historische kwalificatie door het Nederlands team voor de Olympische Spelen geeft onze sport een nieuwe boost. 3X3 basketball neemt wereldwijd een enorme vlucht en daarin willen voorop blijven lopen offline en online"
 

Stichting 3X3 Unites

3X3 Unites gelooft dat grote ontwikkelingen beginnen door het kleine te omarmen. Sinds de oprichting in 2016 inspireren en ondersteunen ze jongeren die hun dromen willen najagen. Inmiddels heeft 3X3 Unites wereldwijd honderden jongeren opgeleid, honderdduizenden jongeren bereikt met ruim 2.500+ activiteiten en events in 2021 en werkt 3X3 Unites samen met tal van organisaties, overheden en bonden over de hele wereld.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch